Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Måsholmstorget 26-29

Butik/Kontor, 229 m2, Stockholm, Skärholmen

Öppen lokal med entré från torget.

En f.d. banklokal med egen entré från torget finns nu att hyra till förmånliga villkor. Avtal om max 5 år medges och hyresgästen står själv för all renovering.

SKHLM

SKHLM - Skärholmen Centrum – är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett service utbud och över 20 olika restauranger och caféer. 
SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser och i det direkta närområdet återfinns dessutom handelsplatserna Kungens Kurva och Heron City, med IKEA, banker, bensin, hotell, vård och annan handel.
Skärholmens Centrum lockar årligen 15 miljoner besökare.

LOKALEN

Här bjuds ljus och öppen lokal om ca 229 kvm med fint läge på Måsholmstorget. Läget är väl synligt, precis intill gallerians stora uteservering. 
Lokalen är till största del öppen men ett pausrum med pentry, ett mötesrum samt wc, städ och dusch finns färdigt att ta i bruk. Lokalen hyrs ut på maximalt 5 år och den som flyttar in får själv ombesörja alla eventuella renoveringar.

KOMMUNIKATIONER

SKHLM är extremt tillgängligt via E4/E20 södergående, med en direkt avfart direkt intill fastigheten, ”Skärholmen N C”, genom vilken det tar cirka 15 minuter till centrala Stockholm eller Södertälje. 
På Måsholmstorget framför entrén till SKHLM återfinns Skärholmen tunnelbanestation, som du via röd linje 13 når från Stockholms T-Central på 22 minuter. Uppemot 10 olika bussalinjer trafikerar området runt SKHLM.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.


Kontakta annonsör
Clarence Reuterswärd
070-669 75 06
clarence.reutersward@nordier.se


Kontakt

Clarence Reuterswärd Clarence Reuterswärd
070-669 75 06

clarence.reutersward@nordier.se

Fler lokaler för kontakt


Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 288631
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning