Liljeholmsvägen 18

Butik, 216 m2, Stockholm, Liljeholmen

I stora Katrineberg finns nu en lokal lämplig för café eller lättare lunchrestaurang, ett stenkast från Liljeholmen centrum och i bästa skyltläge.
Nu finns möjlighet att hyra en lokal för café eller lunchverksamhet. Lokalen är 216 kvm och belägen i stort kontorshus, där det under kontorstid flödar cirka 3000 personer i fastigheten. Dessutom ligger den ett stenkast från hela fem gymnasieskolor med utmärkt skyltläge.

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmskajen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Närservice

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom Systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer


På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stora Katrineberg 18, Liljeholmsvägen 18


Hiss

JaKontakta Annonsör

Mattias Roussakoff
0733 541 735
mattias.roussakoff@al.se


Kontakt

Mattias Roussakoff
Mattias Roussakoff
0733 541 735

mattias.roussakoff@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320231

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen