Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kungsholmsstrand 135

Butik/Kontor/Kontorshotell, 580 m2, Stockholm, Kungsholmen

Nu finns ca 580 kvm lokaler att hyra på Kungsholmsstrand. Lokalerna är inrymda i en fastighet där det en gång i tiden låg en gammal chokladfabrik som tillverkat bland annat Plopp och Mums-mums. Känslan då du kliver in genom entrén är varm och välkomnande. Med tegelväggar, trä och putsade väggar, men också synliga installationer i taket associerar lokalen till historian i chokladfabriken.

Arbetsplatser placeras med fördel längs de stora industriella fönsterna som ger ett generöst ljusinsläpp och tillgång till vatten alldeles utanför. Generös takhöjd om ca 4,5 meter skapar otroligt rymd.

Lokalens främsta styrka är läget alldeles intill vattnet vid Karlbergskanalen på Kungsholmen. Med närhet till naturen mitt i staden invid Kungsholmsstrands idylliska strandpromenad. Kungsholmens puls med gott serviceutbud på nära avstånd.

-Bra skyltläge
-Generös takhöjd
-Sjöutsikt

Välkommen att höra av er för frågor eller visning!53790

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Linus Tillander

linus.tillander@cushwake.com


Liknande lediga lokaler i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning