Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kristinebergs Slottsväg 1

Butik, 92 m2, Stockholm, Kungsholmen

Nyproducerad hörnlokal med högt i tak och stora skyltfönster, unikt skyltläge.

Lokalen är utrustad med modrnt pentry samt RWC med dusch. Lokalen ligger med bästa tänkbara skyltläge mot motorväg och T-bana.

Omgivning

Kristineberg utvecklas just nu med bostäder, lokaler och kontor, Man räknar med att ca 20 000 personer bo här. Det är ett ypperligt läge för att etablera ett café, deli el liknande som vänder sig till alla som arbetar och bor i området samt medverkar till att området blir levande. I bostadsrättsföreningen finns 7 st lokaler till uthyrning Närhet till T-bana bidrar till ett flöde förbi lokalen som har stora skyltmöjligheter mot vägen. Kristineberg ligger inte långt ifrån Mälaren och man kan promenera till Karlbergs Slott. På andra sidan Drottningholmsvägen ligger Rålambshovsparken med promenadstråk till Stadshuset. En kort promenad bort ligger Lindhagen med matbutik och annan service.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Två minuters gång från Kristinebergs tunnelbanestation, 5 minuter till Thorhildsplan samt ca 15 minuter till Fridhemsplan. Flertalet busslinjer i området samt lätt åtkomligt med cykel och bil.

Service

I området finns restauranger, caféer och butiker, även service som frisör och massage finns att tillgå. Ca 3 minuter från Coop och halva tiden till goldbaren där du kan njuta av mat och ett glas vin i solen.

Kontakta annonsör
Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novire.se


Kontakt

Eric Olsson Eric Olsson
010-331 13 12

eric.olsson@novire.se

Fler lokaler för kontakt


Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 70 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301964

Utvalda lokaler från Novi Real Estate i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning