Johannesfredsvägen 15-17

Butik, 1255 m2, Stockholm, Bromma

Möjlighet att förhyra lager i attraktiva Ulvsunda industriområde! 1tr, lasthiss finns.
Lager om 1255 kvm centralt i Ulvsunda industriområde. (Bygglov för utbildning finns).
Lokalen erbjuder takhöjd om ca. 4 m och god inlastningsmöjligheter via lastintag i markplan och stor lasthiss med direktaccés in i lokalen. Lokalen är fördelad på stor lager/produktion alt. utbildningsyta med tillhörande mindre kontorsrum, pentry del och omklädnadsrum. Genomgående ljusinsläpp via stora fönster med industri kännsla.
Välkommen till en lokal som kan annpassas efter just era behov!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer


Oavsett kommunikationssätt är det enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten. Perfekt läge med närhet till Ulvsundavägen, E18 och E4 samt goda busskommunikationer till T-bana. Tvärbanan finns inom gångavstånd och trafikerar sträckan Solna - Alvik. Fastigheten ligger mycket nära Bromma Flygplats. Det finns även gott om parkeringsplatser att hyra på fastigheten.

Övrigt


Byggår

1990

Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08-518 331 10
Helen.Rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Bromma

Liknande lediga lokaler i Bromma