Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Järnvägsgatan 15

Butik/Kontor, 220 m2, Stockholm, Sickla

Vacker industrilokal med egen butiksdel för kontor, showroom eller kreativ verksamhet på 31 + 189 kvm.

I hjärtat av Sickla ligger Monteringshallen och här finns nu möjlighet att hyra 220 okonventionella kvadratmeter. Från gångstråket på Järnvägsgatan har lokalen en egen glasad entré. Betonggolvet innanför de spröjsade rutorna är samma som när byggnaden användes för montering av dieselmotorer. Idag väljer du själv om ytan i markplan ska användas som butik, showroom eller bara en ovanligt trevlig lounge-yta.
Uppför den industribetonade trappan kommer man till 189 kvm öppen lokal med två stora takfönster och plats för flertalet arbetsplatser. Ena långväggen pryds av fönster, vilka vetter in mot Monteringshallens kreativa kluster (det är här alla våra duktiga hantverkare och konstnärer håller till).
Lokalen är idag förberedd för verksamhet med ventilation, el-central och grundläggande funktioner men de sista lösningarna bygger vi klart först när vi vet exakt hur du vill ha det. Välkommen hit för en visning!

Omgivning

Önskas storstadspuls eller naturområden? Här finns båda! Sicklasjön, Hammarbybacken och hela Nackareservatet ligger inom räckhåll och in till stan är det endast en tur med Saltsjöbanan, bussen, cykeln eller båten. Välkommen!

Planlösning

Layouten diskuteras och beslutas tillsammans mellan hyresgäst och fastighetsägare men generellt gör sig lokalen väl för en öppen planlösning.

Kommunikationer

I området finns det gott om parkeringsplatser både utomhus och i garage. Ett knappt kvarter bort stannar både tvärbanan och Saltsjöbanan. Tunnelbanans nya station Sickla kommer att ha sin uppgång intill den befintliga tågstationen. Bussarna i området trafikerar både Slussen, Södermalm, Älta och Nacka/Värmdö. Om man föredrar cykel finns det ett väl utbyggt vägnät i Kommunen även för detta.

Service

Som en del av Sickla Köpkvarter befinner man sig i sällskap av 150 butiker, ett 30-tal restauranger samt ett förstklassigt utbud av kultur, vård & rekreation.

Övrigt

I Sickla uppstod i slutet av 1800-talet det första industriområdet utanför tullarna och flera av Wallenbergsfärens industriföretag har verkat här. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Det ger en skön känsla som är svår att hitta någon annanstans och lokalerna präglas av den klassiska industristilen med fri rymd och material som tegel, glas, stål och betong. Med respekt för platsens själ får vi Sickla att växa vidare in i framtiden.

Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt

cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt Cecilia Carlstedt


cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302343

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Sickla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning