Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hammarby Allé 91-93

Butik/Kontor, 223 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Den lediga butiks/kontorslokalen ligger i entréplan i en fastighet med vackra entréer i funkisstil mot Hammarby Allé, Hammarby Sjöstads livfulla huvudgata. Lokalen har en bra fönstersättning ut mot gatan samt mycket bra takhöjd upp mot entresoldelen, vilket skapar en väldigt skön och luftig känsla.

Omgivning

Sjönära läge utanför tull med gröna rekreationsområden blandat med bostads- och kontorsfastigheter.

Kommunikationer

Kommunikationerna är bra med Södra länken, bussar, tvärbana och färja varje kvart till Södermalm. Tvärbanan sammanbinder området med Gullmarsplan, Liljeholmen och Alvik. Tvärbanestationen Luma ligger närmast fastigheten. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen. Under sommarhalvåret går dessutom en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och Nybroviken.

Service

Hammarby Sjöstad erbjuder service av innerstadskvalitet med ett brett och varierat utbud. Bland restaurangutbudet finns Eatery Luma, Carnegiebryggeriet/Brooklyn Brewery som är både restaurang och bryggeri, Niclas & Friends, Tezukuri Sushi, Blå Dörren, Texas Longhorn och Finefood för att bara nämna några.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Johanna Gattberg
08-555 148 51
johanna.gattberg@fabege.se


Fabege Storstockholm AB

Utvalda lokaler från Fabege Storstockholm AB i Hammarby Sjöstad


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning