Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Folkungagatan 94

Butik, 366 m2, Stockholm, Södermalm

Nu finns möjlighet att hyra en hörnlokal som sällan kommer ut på marknaden. Ett fantastisk marknadsförings läge med skyltfönster både mot Folkungagatan och Nytorgsgatan. Lokalen har stora ljusinsläpp och passar bra för er med verksamhet som tex. arkitektkontor, bank, fastighetsmäklare, showroom eller kanske lättare caféverksamhet. Här finns möjlighet att själv påverka anpassning av lokalen. Välkommen på visning

Omgivning

Kvarteret Soldaten ligger mycket centralt beläget med direkt tillgång till Söders alla restauranger, butiker och service. Tunnelbanestationen Medborgarplatsen når du på ett par minuters promenenad och flertalet stadsbussar trafikerar området.

Övrigt

Kvarteret Soldaten på Södermalm i Stockholm omges av Folkungagatan i norr, Nytorgsgatan i öster, Kocksgatan i söder och Södermannagatan i väster. Läget är centralt på Södermalm, nära Medborgarplatsen.

Kvarteret omfattar fem fastigheter. Tre bostadsfastigheter från sekelskiftet med butiker och kontor i bottenvåningarna, en kontorsfastighet från sekelskiftet, och en bostadsfastighet från 1950-talet med lokaler i entréplan. Utmed Folkungagatan, och bokstavligt talat ”mitt i byn”, finns även en kyrka.

Soldaten 13 är en bostadsfastighet uppförd på 50-talet. Byggnaden totalrenoverades 2012. I huset finns 44 bostadslägenheter samt lokaler i gatuplan.

Södermalm

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i SödermalmLiknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning