Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Evenemangsgatan 17

Butik, 109 m2, Stockholm, Arenastaden

I expansiva Arenastaden finns möjlighet att etablera butik, kontor eller showroom i en yteffektiv lokal om ca 109 kvm.

Lokalen har en imponerande rymd med takhöjd om hela 5,65 m och erbjuder en öppen yta med perfekt skyltläge och stora glaspartier mot Evenemangsgatan.

Ytskikten i lokalen är genomgående smakfulla och påkostade. Via en handsvetsad smidestrappa i lokalens bakre del når man ett entresolplan om ca 23 kvm som ger en avskild yta för möten eller arbetsplatser.

Under entresolvåningen återfinns ett stilrent pentry, förvaring i form av platsbyggda skåp, yta för ytterligare arbetsplatser samt förråd/städ och wc.

Lokalen har ett perfekt läge mot välbesökta Evenemangsgatan där ett flertal större företag har sina kontor och många människor har sina arbetsplatser. På en minut till fots når man Mall of Scandinavia med sitt stora utbud av shopping och service.

Lokalen är tillgänglig från 1/10 2019. Ingen överlåtelseavgift utgår.

OBS! ej aktuellt med verksamheter inom mat & dryck.

Lokalen fördelas på en öppen yta med generös takhöjd om hela 5,65 m. I lokalens bakkant finns effektiv förvaring i form av pentry, platsbyggda skåp, städ/förråd samt wc. På entresolplan finns plats för kontor eller möte.

Omgivning

I Arenastaden växer en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett helt nytt område som sjuder av liv från morgon till kväll. Genom att väva samman goda kommunikationer, moderna och flexibla kontor, bostäder, shopping, hotellupplevelser, sport och musikevenemang skapas en stadsdel utöver det vanliga.

Kommunikationer

Arenastaden är mycket lättillgängligt oavsett färdmedel.

Tåg: Pendeltågstationen ligger ett fåtal minuters promenad bort och resan till Stockholm City tar 7 minuter. Med citybanan når man Odenplan på bara 3 minuter.

Tvärbanan går från Arenastaden och Solna station hela vägen till Sickla udde.

Buss: Här finns också ett tiotal busslinjer. 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515

Tunnelbana: T-Solna Centrum når man på 9 minuter till fots. 2025 ska Arenastaden få en egen tunnelbanestation på sträckningen Odenplan - Hagastaden - Arenastaden. Uppgång planeras i direkt anslutning till fastigheten på Dalvägen.

Bil/flyg: Området är även lättillgängligt med bil med direkt närhet till både E4 och E18. Man tar sig enkelt till såväl Bromma som Arlanda flygplats. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar.

Service

Arenastaden har lockat många stora företag med sitt goda kommunikationsläge och ett stort utbud av service. Bland de företag som etablerat sig i Arenastaden finns Vattenfall, SEB, Sodexo, ICA, Svenska Spel, Telia och Siemens.

Här finns nationalarenan Friends Arena samt nordens största shoppingcenter Mall

of Scandinavia med ca 210 butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, gym, apotek mm samt en stor IMAX biograf. Utöver det ligger

Arenastaden nära såväl Hagaparken som Råstasjön för fina naturupplevelser.

Övrigt

Varmgarage finns i fastigheten. Separat kö och avtal tecknas för p-platser. För besökare finns betalparkering såväl på Evenemangsgatan som på Dalvägen. Intilliggande Mall of Scandinavia har ett stort parkeringsgarage där besökare till området kan parkera.

Kontakta annonsör
Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:
ulrica.sjolund@nordicpm.se


Kontakt

Ulrica Sjölund Ulrica Sjölund
070-6568014
Mobil:

ulrica.sjolund@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 62 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296149

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Arenastaden

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning