Elektronvägen 4

Kontor, 11 - 17 m2, Stockholm, Huddinge

Kontorshotell med rumslösning

Omgivning

Fastigheten ligger i den del som heter Flemingsbergsdalen där bland annat Operan & Dramaten kommer att ha sin verksamhet om några år. Flemingsberg är ett område under utveckling och förknippas idag mest med Huddinge sjukhus, forskning, Södertörns Högskola och KTH. Men här finns också ett av Stockholms större naturreservat med stora naturområden, ett rikt djurliv och fina vandringsleder.
Det är smidigt att ta sig till Flemingsberg tack vare det spårbundna läget där du med pendeln når Stockholm city på bara 19 minuter. Närheten till Huddingevägen gör det också smidigt för den bilburna att nå området.

Planlösning

Vill du ha en digital visning så kontakta oss så löser vi det.

Kommunikationer

Pendeltågen trafikerar Flemingsbergs station mot såväl Stockholm och vidare mot Arlanda samt söderut mot Södertälje och vidare till Gnesta.
Ett flertal busslinjer trafikerar även Huddingevägen och närliggande Flemingsbergs Centrum.
Även ett stort antal fjärrtåg gör sina stopp i Flemingsberg.

Service

Flemingsberg ligger i startgroparna till att omvandlas till en attraktiv stadsdel med ett gott utbud av service. Redan idag finns ICA Maxi, Medfit - som är både gym och Stockholms största rehabcenter, Flemingsbergs Padel, Burger King, Huddinge sjukhus, Södertörns Högskola, Aparthotel Forenom (longstay). Och i närliggande Flemingsberg centrum hittar du bland annat apotek, blomsteraffär, mataffärer och frisörer.

Kontakta Annonsör

Mattias Lindgren Sundqvist
08-556 747 13
mattias.sundqvist@fabege.se

Kontakt

Mattias Lindgren Sundqvist
Mattias Lindgren Sundqvist
08-556 747 13

mattias.sundqvist@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 68 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 313027

Utvalda lokaler från Fabege AB i Huddinge