Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Bruttovägen 4

Butik, 1500 m2, Stockholm, Järfälla

På Bruttovägen, i västra Veddesta i Järfälla, någon minut från Järfällavägen, Viksjöleden, E18 och kommande Förbifart Stockholm, finns en ledig lager-/butikslokal om ca 794 kvm, med anslutande kontors-/förrådslokaler om ytterligare ca 707 kvm, med ytor för omklädning, WC, dusch, m.m.

Lokalen är rymlig och fräsch och erbjuder utmärkta förutsättningar för effektiva logistikflöden tack vare de två stora lastportarna mot gårdsplanen. Takhöjden i lagerytorna är upp till ca 3, 7 meter mellan balkarna och lokalerna kan anpassas efter önskemål och det finns möjligheter att exempelvis utöka lagerytorna till en stor sammanhängande yta om ca 1 500 kvm.

Lokalen passar utmärkt för exempelvis lagerförsäljning tack vare den stora kundentrén, i kombination med lagerporten som leder direkt till gårdsplanen mot Bruttovägen. Den har tidigare använts som bilhall och bilförsäljning, men är dock inte möjlig att använda för biltvätt.

Kombinationen av goda in- och utlastningsmöjligheter, god takhöjd, möjligheter till sammanslagning av ytorna, snabbt tillträde, strategiskt läge samt en bra prisbild gör dessa ytor mycket attraktiva för lager-/butiksverksamhet, produktion, mm.

Lokalen utgörs dels av en stor öppen yta om ca 794 kvm med upp till 3,7 meters takhöjd, mellan balkarna. Ytan nås dels via den stora huvudentrén på fastighetens kortsida och gårdsplanen mot Bruttovägen. Intill denna finns en stor garageport med ramp mot gårdsplanen, och längs byggnadens långsida finns ytterligare en lastport med lastkaj och lyftbord.

Innanför huvudentrén finns en yta lämpad som kundmottagning, showroom eller kontor, och i lokalens inre delar finns ytterligare ytor om ca 707 kvm som i dagsläget till övervägande delar är rumsindelade med ett flertal förråds- och kontorsrum i varierande storlekar. I ytorna finns flera olika WC-grupper, samt en yta som använts som beredningskök.

Omgivning

Fastigheten ligger i västra Veddesta i Järfälla, där verksamheterna till övervägande delar utgörs av lätt industri, lager och handel. Veddesta är ett expansivt framtidsområde och i kommunens nya detaljplan ingår satsningar på bostäder, kontor, service och andra verksamheter samt tillvaratagande och utveckling av kollektivtrafiken.

Totalt planeras för omkring 4 000 till 5 000 nya bostäder och höghus med upp till 32 våningar. I ett senare skede, etapp 2, skall exploatering i form av ett sjukhus samt äldreboende, trygghetsboende, studentbostäder eller annan typ av bostäder möjliggöras.

I närområdet finns goda möjligheter till rekreation genom närheten till bl.a. motionsspår och Viksjö golfklubb, Komethallen med golf och badminton samt Veddestavallens idrottsplats.

Kommunikationer

Kommunikationsplattformen är mycket god då fastigheten ligger nära de stora trafiklederna E18, Järfällavägen och Viksjöleden, och man när även E4 smidigt via Kymlingelänken. Jakobsberg och Barkarby nås med endast några minuters resa med bil, och såväl Stockholm city som Arlanda nås på ca 25 minuter. När Förbifart Stockholm står klar kommer en av påfarterna vara alldeles i närheten, vid Barkarby.

I närheten av fastigheten finns busshållplatser för ett flertal busslinjer: Linje 178 (Mörby station- Danderyds sjukhus - Helenelunds station - Kista - Akalla - Jakobsbergs station),linje 541 (Jakobsbergs station - Barkarby - Vällingby), samt linje 564 (Jakobsbergs station - Bruttovägen - Jakobsbergs station).

Såväl Jakobsbergs som Barkarbys pendeltågsstationer nås båda smidigt via de olika busslinjerna som trafikerar området. Inom några år kommer även förlängningen av tunnelbanans blå linje från Akalla till Barkarby station att vara klar.

Service

Endast ett hundratal meter från fastigheten finns två populära lunchrestauranger; Restaurang Sjökanten som erbjuder såväl lunchbuffé som catering, samt Restaurang Kurdistan med kolgrill och mellanösterninspirerad mat. I närheten finns även bl.a. OKQ8 bensinstation, Postens företagscenter, UPS, Dahl, Däckia, Speedy bilservice och flera andra företag verksamma inom logistik och fordonsindustrin.

I närliggande Barkarby handelsplats, Stockholm Quality Outlet och Jakobsbergs Centrum finns all övrig form av service man kan önska i form av bl.a. restauranger, handel, banker, apotek, läkare och annan service.

Övrigt

Det finns gott om p-platser på fastighetens gårdsplan.

Kontakta annonsör
Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:
markus.gahnfelt@nordicpm.se


Kontakt

Markus Gahnfelt Markus Gahnfelt
073-9808041
Mobil:

markus.gahnfelt@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 54 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295306

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning