Bredholmsgatan

Butik, 50 - 500 m2, Stockholm, Skärholmen

Lokaler med bra lägen i välbesökt centrum.
Mitt i SKHLM Centrum erbjuds lokaler för handel i välbesökta stråk.

Lokalerna nås enkelt via gallerian som du enkelt tar dig till med bil, buss eller tunnelbana.
Stor potential och möjlighet att forma och anpassa lokaler till er tilltänka verksamhet i samråd med oss.

Omgivning

Omgivning/natur

Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider.

Närservice

SKHLM - Skärholmen centrum - är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett serviceutbud med vård och omsorg samt över 20 olika restauranger och caféer.
Skärholmens Centrum lockar årligen ca 12 miljoner besökare.

Kommunikationer


SKHLM är lättillgängligt via E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm och Södertälje är cirka 15 minuter. SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser. Mycket bra kommunikationer. Skärholmen tunnelbanestation, röd linje, ligger vid precis gallerian. Uppemot 10 olika busslinjer trafikerar området runt SKHLM.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6 000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Måsholmen 22
Kontakta Annonsör

Sara Wernersson
0708607080
sara.wernersson@novier.se


Kontakt

Sara Wernersson
Sara Wernersson
0708607080

sara.wernersson@novier.se

Nordier Property Advisors AB
Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB
www.nordier.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320187

Liknande lediga lokaler i Skärholmen