Bredholmsgatan

Butik, 50 - 400 m2, Stockholm

Restaurang med bra läge i välbesökt centrum.

Vill ni etablera er verksamhet i ett pulserande centrum? Här erbjuds restauranglokaler i olika storlekar och lägen.

OMRÅDE / SERVICE

SKHLM - Skärholmen centrum - är ett av Sveriges största köpcentrum och erbjuder över 100 butiker med lokala och internationella varumärken. Därtill hör ett komplett serviceutbud med vård och omsorg samt över 20 olika restauranger och caféer. 
Skärholmens Centrum lockar årligen ca 15 miljoner besökare.

KOMMUNIKATION

SKHLM är lättillgängligt via E4/E20 med en avfart direkt in till fastigheten. Resväg till centrala Stockholm och Södertälje är cirka 15 minuter. SKHLM erbjuder över 3000 parkeringsplatser. Mycket bra kommunikationer. Skärholmen tunnelbanestation, röd linje, ligger vid precis gallerian. Uppemot 10 olika busslinjer trafikerar området runt SKHLM.
Redan idag är regionen kring Skärholmen ett mycket starkt läge, tack vare den strategiska placeringen med utmärkta kommunikationer. Med byggnationen av "Förbifart Stockholm", vilket är en ny sträckning för E4/E20 kommer det geografiska läget ytterligare att förstärkas och medföra ännu kortare restider. Tillsammans med de ca 6 000 nya bostäder som planeras i närområdet finns alla förutsättningar för ett ytterligare stärkt Skärholmen.

Kontakta annonsör
Jacob Lilja
073-376 74 46
jacob.lilja@nordier.se


Kontakt

Jacob Lilja
Jacob Lilja
073-376 74 46

jacob.lilja@nordier.se

Fler lokaler för kontakt
Nordier Property Advisors AB

Fler lokaler från Nordier Property Advisors AB

www.nordier.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305943

Liknande lediga lokaler