Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Bergkällavägen 34

Butik/Kontor/Lager, 178 m2, Stockholm, Sollentuna

Lokalen ligger i markplan med representativa kontorsytor och lageryta med god tilllgänglighet.

När man kommer in i lokalen så möts man av en mindre väntrum och ett större konferensrum som har glasväggar av hög standard.
Ytskikten är genomgående i gott skick och har renoveras i närtid. Det finns 2 toaletter och 1 pentry. Lokalen är perfekt för företaget som söker en kombinationslokal med ca 4-10 kontorsplatser och 45 kvm effektiva lagerytor med god tillgänglighet.

Omgivning

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C.
Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.
För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset brevid.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen samt Rotebro Centrum.
Det går även direktbussar från området till Stockholm City.
Fastigheten ligger nära E4an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Service

Det finns en populär restaurang i området och promenad avstånd till Infra City där du finner mer service. Det finns även bilverkstäder och Webbhallen har en butik i området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Carl Sjöberg
08-4023482
carl.sjoberg@fastpartner.se


Fastpartner AB

Utvalda lokaler från Fastpartner AB i Sollentuna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning