Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bangatan 19

Butik/Kontor/Lager, 546 m2, Stockholm, Huvudsta

Kontor och lagerlokal 500 m från Solna Centrum, med lastport i markplan!

Fexibel lokal i markplan som är anpassningsbar för en mängd olika användningsområden.

Kontor, lager, showroom, butik, enklare verkstad ni väljer.

Lokalen är lättillgänglig för inlastning via stor port i markplan. Utöver finns en butiksingång för kunder och besökare.

Fastigheten har ett bra läge med närhet till tunnelbanan, fartleder, pendeltåg, samt Solna centrum. Två parkeringsplatser finns att hyra för 700kr/mån invid fastigheten.

Omgivning

Bebyggelsen närmast fastigheten består till största delen av flerfamiljshus och Storgatan, som löper intill huset, fungerar som en pulsåder i området och ger snabb access till de större kringliggande lederna.

Strax öster om fastigheten ligger Tomtebodaområdet, där ett flertal företag, med Postnord i spetsen, är etablerade. Solna präglas i allmänhet av mycket goda förutsättningar för företagande och kommunen har under sju år i rad (2008-2014) rankats högst i landet i Svenskt Näringslivs stora undersökning om företagsklimat.

Strax norr om fastigheten, ca 500 meter, ligger Solna Centrum med över 100 butiker och restauranger. Strax intill ligger även Skytteholmsområdet, med idrottsanläggningar i form av fotbollsplaner och Solnahallen.

Planlösning

Denna lokal består främst av en större öppen kontorsyta samt en större yta som utgör lager mot garageport för inlastning.

Idag bedrivs kontor med labb samt lager och butik i ytorna.

Labbyta med ett riktigt esdgolv om ca 50kvm
Konferensrum 10-12 personer
Kontor/mötesrum ca 6 personer
Paus- och loungeytor i anslutning till ett stort kök.
Utöver finns dessutom två mindre pentryn för behov av vatten, ett kassavalv, förrådsutrymme ca 20kvm samt två WC-grupper med sammanlagt fem toaletter.

Lokalen har även en större port för inlastning från gårdsplanen samt en vanlig entré för besökare och kunder.
Lokalens planlösning är anpassningsbar så att exempelvis fler enskilda rum eller större lagerytor kan tillskapas.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

Service

I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.18024

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Anna Johansson

anna.johansson@nordicpm.se


Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning