Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Bällstavägen 34

Butik/Kontor, 151 - 430 m2, Stockholm, Bromma

Mariehäll växer så att det knakar, med över 2000 i nya Annedal och över 2000 ytterligare bostäder planerade i övriga området! I ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden utvecklar Einar Mattsson 109 nya bostäder och kommersiella lokaler i gatuplan!

Omgivning

Just nu pågår en stadsförnyelse av Mariehäll, som är ett av Stockholms kommuns starkaste utvecklingsområden. Här skapas en ny levande blandstad med bostäder, kontor och butiker. I västra delen av Mariehäll, vid Ulvsundavägen, växer Annedal fram med drygt 2000 bostäder för cirka 5000 personer, grönområden och promenadstråk,närservice och skolor.

Planlösning

I gatuplanet produceras upp till 4 st kommersiella lokaler, vara 1 restauranglokal.

Lokal 1: ca 151 kvm (restaurang)
Lokal 2: ca 205 kvm (butik/kontor)
Lokal 3: ca 245 kvm (butik/kontor)
Lokal 4: ca 184 kvm (butik/kontor)

Finns möjlighet att slå ihop lokal 3 och 4.

Kommunikationer

Mariehälls läge erbjuder närhet till det mesta och det finns goda kommunikationer alldeles runt knuten. I området finns flera bussförbindelser, tvärbana mellan Alvik-Solna och den planerade Kistagrenen kommer att ha en hållplats här. Bara några minuter bort ligger Sundbybergs centrum med tunnelbana, pendeltåg och buss. Bromma flygplats ligger på gångavstånd, för de som ofta är på resande fotUppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sebastian Pradilla
08-345455
070-6409279
sebastian.pradilla@optimalprogress.se


OP Optimal Progress Consulting AB

Liknande lediga lokaler i BrommaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning