Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Apelbergsgatan 58

Butik, 107 m2, Stockholm, City

I kvarteret Apeln pågår just nu en omfattande ombyggnad av fastigheten. I fastigheten kommer när allt är färdigställt ca 1200 personer att ha sin arbetsplats. Under Q1 2018 eller enligt överenskommelse finns det möjlighet att hyra en liten lokal som kan nyttjas som exempelvis butik, show-room. Lokalen är ligger ut mot Apelbergsgatan / Målargatan och är synlig från Kungsgatan.

Lokalen kommer ha sin entré inifrån husets entréhall som är öppen under kontorstid, därefter tar man emot sina besökare via porttfn. Lokalen är lämpligför t ex servicebutik, frisör, naglar etc.

Då lokalen blir lite av fastighetens skyltfönster utåt, precis bredvid en av huvudentréerna till kontorshuset, lägger fastighetsägaren stor vikt vid att lokalen utifrån skall ge ett trevligt intryck. Användning som restaurang eller café är medges ej.

Omgivning

Kvarteret Apeln ligger lugnt och avskilt med citys nöjen, serviceutbud och kommunikationer bara någon minut bort.
I väster finns Vasagatan med Centralstationen och Arlanda Express. Om inte en löprunda runt Kungsholmen lockar. Kungsgatan är bara någon minut bort om du tar den nya, smarta passagen ut mot Målargatan/Apelbergsgatan. I öster ligger Sveavägen, Hötorget och en bit bort Stureplan med allt vad det innebär av mat, kultur och andra goda skäl att lämna kontoret. Alldeles i närheten rekommenderar vi Drottninggatans mysiga flanörstråk som leder upp mot gröna Tegnérlunden

Kommunikationer

Närmsta tunnelbana är Hötorget eller T-centralen

Service

Huset kommer att förses med b la en gemensam reception, gym och cykelparkering i garaget. På entréplanet kommer det även finnas en lounge med lättare servering.


Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg
0734-39 26 43
catia@newoffice.se


Kontakt

Catia Johansen Sangberg Catia Johansen Sangberg
0734-39 26 43

catia@newoffice.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 100 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277951

Utvalda lokaler från New Property Group AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning