Stora Trädgårdsgatan 30

Butik/Kontor/Lager, 1300 m2, Malmö, Centrum

Central lokal med stora möjligheter på 1 300 kvm och eget garage i källare.

Fastighet på ett bra, centralt läge med möjligheter för användning till kontor/butik/annat/lager. Totalt ca 1 300 kvm ledig yta. Tre våningar (två kontorsplan och ett källarplan). Stort kök/pentry på plan 2 samt fantastisk vinterträdgård för konferenser, möten, lounge etc.
Tillgång till port i markplan för inlastning och garage finns under fastigheten med direktaccess till kontoret.

Omgivning

Centralt läge med närhet till det mesta. Vackert och gemytligt läge i bostadsområde, nära kanalen med promenadstråk, lunchrestauranger och gym,.

Kommunikationer

På närliggande gator passerar stadsbussar och regionbussar. En kort promenad till Gustav Adolfs torg, Värnhem och Centralstationen för större utbud av bussar samt tåg. För bilpendlaren tar man sig snabbt ut på de större lederna norrut samt söderut.

Service

Lokalen ligger i närheten av Carolikvarteren som erbjuder ett stort utbud av service - allt från butiker, matbutiker, apotek och restauranger. På en kort promenad når du även det bredare serviceutbudet i Malmö city, Hansa eller på Värnhem med gallerian Entré.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum