Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Södra Förstadsgatan 4

Butik, 188 m2, Malmö, Centrum

Omgivning

Centrala Malmö består av Malmös gamla stadskärna men även av stadens hamnområden. Ungefär 40 000 människor bor i centrum och ännu fler arbetar här. I och med Malmös övergång från industristad till kunskapsstad har många företag valt att flytta sin verksamhet till mindre och smidigare lokaler i de mer centrala delarna av Malmö.

I Malmö centrum kan vi erbjuda ett flertal kontors-, lager- och industrilokaler i Inre Hamnen och Östra Hamnen, strax öster om Centralstationen och på Väster i Gamla Stan.

Inre hamnen, den äldsta delen av Malmö hamn, är stadens öppning mot havet. Här ligger området Skeppsbron, som består av en gata och en kaj. Tidigare gick färjorna till Köpenhamn härifrån men har nu ersatts av Øresundsbron. Med Centralstationen och Citytunneln på två minuters promenadavstånd har fördelarna med området enbart ökat tack vare broförbindelsen. Ifrån Skeppsbron ligger faktiskt allt nära; stora genomfartsleder som E6 och E22 är lättillgängliga, Malmö Högskola ligger på andra sidan hamninloppet, Västra Hamnen och kustremsan är bara ett stenkast bort, liksom Malmö centrum med all tänkbar service... Ett bättre läge är svårt att hitta!

Östra Hamnen ligger ungefär tre kilometer öster om Centralstationen och området präglas idag av små och medelstora industriföretag. Den industriella verksamheten i Östra Hamnen startade redan i början av 1900-talet och hamnen kallas även för Industrihamnen eftersom den fortfarande domineras av industrier av det tyngre slaget. Härifrån är det nära till genomfartslederna samtidigt som centrum med alla sina fördelar inte heller ligger långt bort.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen längs med gågatan mellan Gustav Adolfs Torg och Triangeln så från fastigheten promenerar man på tio minuter till Malmö Centralstation.


Kontakta annonsör
Victor Sadner
040-664 47 26
070-664 47 43
victor.sadner@volito.se


Kontakt

Victor Sadner Victor Sadner
040-664 47 26
070-664 47 43

victor.sadner@volito.se

Fler lokaler för kontakt


Volito Fastigheter AB

Läs mer om Volito Fastigheter AB och deras 21 lediga lokaler

www.volitofastigheter.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281244

Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning