Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Kölgatan

Butik, 90 m2, Malmö, Limhamn

Vårt Multihus innehåller det mesta; ett yttre lager av bostäder, kontor, handel och service samt en kärna bestående av ett parkeringshus.

Omgivning

Det kommer att synas att kvarteret innehåller många olika funktioner. Fasaderna ger uttryck för innehållet och ge en naturlig variation. Planerad inflyttning i huset är våren 2019, när också förskolan väntas öppna.

Flera aktörer har redan tecknat upp sig på lokaler i huset, såsom COOP, Apcoa och en vårdcentral.

Återstår gör lokaler som lämpar sig för övriga samhällsaktörer inom såväl utbildning, fritidsverksamhet som vård och omsorg. Ytorna är flexibla och går att anpassa efter verksamhetens behov. Café eller restaurangverksamhet har möjlighet att etablera sig i fantastiskt läge med utsikt mot havet.

Planlösning

Lokalerna som gör det möjligt
Rätt kontor är en framgångsfaktor. Ett modernt kontor, som anpassats utifrån den verksamhet som ska drivas där, blir såväl företagets ansikte utåt som en plats där medarbetarna kan arbeta effektivt. Människor som mår bra på arbetsplatsen har lägre sjukfrånvaro, presterar bättre och genererar därigenom mer vinst till företaget.

Samtidigt blir det allt viktigare att erbjuda en inspirerande arbetsmiljö i rätt läge för att locka till sig och behålla de bästa medarbetarna. Därför är det inte så konstigt att allt fler företag ser kontoret som ett affärsstrategiskt verktyg.

Miljö
När du väljer miljöcertifierade lokaler tar du ansvar för en hållbar utveckling. Ditt miljöansvar genererar lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke och nöjda medarbetare som mår bra och presterar på topp.

Miljöcertifieringen blir ditt kvitto
För Multihuset är miljömålen högt ställda. Genom miljöcertifiering BREEAM Very Good får du ett objektivt kvitto på att fastigheten håller hög kvalitet och verkligen lever upp till de högt ställda miljömålen.

BREEAM tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Godkänd certifiering innebär att fastigheten utvärderats mot ett antal fastställda riktvärden. Energi- och vattenanvändning, inomhusklimat, föroreningar, transporter, byggnadsmaterial, avfallshantering och förvaltningsprocesser är ett urval av alla de aspekter som utvärderas.

Service

COOP
Vårdcentral
Apotek


Kontakta annonsör
Fredrik Johansson

0722-130771
fredrik.johansson2@ncc.se
Marcus Sandahl

0706-587664
marcus.sandahl@ncc.se


NCC Property Development Nordic AB

Utvalda lokaler från NCC Property Development Nordic AB i Limhamn

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning