Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hyllie allé 27

Butik/Kontor, 367 m2, Malmö, Hyllie

Fantastisk butiks-/kontorslokal med stora skyltfönster på mkt bra läge i Hyllie. Välkomna!I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entréer bara ett stenkast från tågstation och busshållsplatser uppför Midroc Property Development ett kontorshus i 5 respektive 6 våningar. Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterass och gårdsrum.

Med två entréer och kontorsytor på totalt 5 300 kvm samt en butikslokal på 1 000 kvm finns möjlighet att samla all verksamhet på ett plan med bra dagsljusinsläpp från två håll.

Fasadmaterialen är gedigna; tegel, ljust infärgad betong och glas. Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden.

Projektet uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver, samt den internationella standarden BREEAM, Very Good.

I korthet
Byggherre Midroc Property Development
Arkitekt Tengbom
Kontorsytor 5 300 kvm
Butiksytor 1 000 kvm
Inflyttning 2016?53840

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Christian Histrup

ch@exeprop.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning