Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gustav Möllers gata 2

Butik/Kontor, 161 - 366 m2, Malmö, Centrum

Ledig lokal om 161-366 kvm på Gustav Möllers gata vid Lugnet. Se lokalen i 360-visning!

Nu finns det en ledig lokal om 161-366 kvm på Gustav Möllers gata vid det trevliga Lugnet. Lokalen är stor och rymlig, med högt i tak och bra skyltfönster som vetter ut mot trafikerad väg. Det finns stora fönster i två väderstreck som släpper in gott med ljus och även exponerar er verksamhet. Centralt läge som gör att ett dagligt flöde av människor passerar lokalen. Lokalen ligger nära Arbetsförmedlingen och det finns även en busshållplats precis utanför. Lokalen går att anpassa i storleken 161-366 kvm efter behov.

Kontakta Sanna Ljungström på Relier för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Lokalen ligger på Gustav Möllers gata, nära korsningen mellan Amiralsgatan och Föreningsgatan. Ett välexponerat och centralt läge med mycket goda kommunikationer med knutpunkt för buss utanför entrén.

Kommunikationer

Endast 7 min promenad till Triangeln där det finns ett brett utbud av butiker och service, samt Citytunnelns tågstation som kan ta en både runt Malmö och närliggande orter i Skåne och Köpenhamn.18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström

sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning