Poppelgatan 21

Butik/Kontor/Lager, 1713 m2, Lomma, Norra Vinstorps Industriområde

Lokal om 1713 kvm som kan användas som kontor, showroom eller lager/verkstad.

Nu finns det möjlighet att hyra en stor anpassningsbar lokal om 1713 kvm i Vinstorps industriområde i Lomma. Lokalen har en stor ljus entré på bottenvåningen med en härlig rymd där det är öppet upp till andra våningen. Fasaden vid entrén och kontorsdelen utgörs av glaspartier som ger lokalen mycket ljus och som kan passa perfekt för både butik/showroom samt kontor. Andra våningen används idag som kontor och gym men passar även bra som lager/butik/showroom. På andra våningen finns två stora omklädningsrum med duschutrymmen och bastu.

I lokalen går det att ha utställning/showroom/butik på hela ytan om det passar verksamheten, och det går även att kombinera kontor med lager/verkstad.

Omgivning

Lomma är ett lugnt och trevligt bostadsområde som ligger nära havet och har naturområden omkring sig. Fastigheten är belägen i Vinstorps industriområde i Lomma.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med busshållsplats på Poppelgatan som kan ta dig till Lomma Centrum och Lund. Enkelt och smidigt att ta sig ut på E20an i riktning mot Malmö eller Helsingborg.

Kontakta annonsör
Richard Wihlborg
0763-037900
richard.wihlborg@relier.se