Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Fröstorpsgatan

Butik, 1000 - 10000 m2, Linköping, Tornby handelsområde

Tornby Handelsgårdar är ett av Sveriges största och viktigaste externhandelsområden. Med ett fantastiskt skyltläge vid E4 och med hela Östergötland och stora delar av Småland som upptagningsområde når du en stor del av södra Sveriges konsumenter.Tornby Handelsgårdar erbjuder ett perfekt uppehåll på resan. Här erbjuds härlig shopping med många välkända varumärken redan på plats. Goda parkeringsmöjligheter med cirka 1 000 platser.

Omgivning

Strax utanför Linköpings centrum har Tornby Handelsgårdar successivt vuxit fram. Ett område som i dag är kommunens största sammanhängande arbetsområde om 350 hektar där cirka 450 företag finns etablerade. Området var ursprungligen tänkt som ett traditionellt industriområde men den nordvästra delen har efter hand utvecklats till ett av landets största centrum för externhandel.

Här finns flera stormarknader och välkända butiker som exempelvis IKEA, Biltema, Jula, ICA Maxi, Coop Forum, Systembolaget, Stadium, SIBA, Toys R Us och Bauhaus, XXL, Elgiganten, Babyproffsen samt gallerian Ikanohuset. Handelsområdet växer successivt österut.

Kommunikationer

Tornby Handelsgårdar är beläget strax norr om Linköping direkt vid E4. Med cirka 1 000 parkeringsplatser är tillgängligheten för bilister mycket god. Det är också möjligt att cykla från centrala Linköping till Tornby Handelsgårdar.

Linköpings läge längs den södra stambanan mellan Stockholm och Malmö gör det enkelt att resa med tåg till och från staden. Bussar från Swebus och Bus4you trafikerar Linköping och från Linköping City Airport når du såväl övriga Sverige som Europa. I mars 2014 öppnade SAS en direktlinje mellan Linköping och Köpenhamn.

Parkering: 1 000 platser i direkt anslutning till butikerna.
Busshållplats precis intill
Linköping City Airport: 6 km
Väl utbyggda cykel- och gångbanor
Nära till E4
Pendeltåg i Linköping City ca 4 km
Väl utbyggda cykel och gångbanor i direkt anslutning


Kontakta annonsör
Catarina Selin

073-7174603
catarina.selin@ncc.se


NCC Property Development Nordic ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning