Floda Stationsväg 1

Butik, 90 m2, Lerum

Kontor, butik eller showroom, välkommen till möjligheternas lokal
OM LOKALEN
Möjligheternas lokal, passar utmärkt för kontor, butik eller showroom. Besöksparkering finns invid lokalen.

Lokalen är på 90 yteffektiva kvadratmeter och har utsikt mot Säveån som rinner strax nedanför huset. Planlösningen erbjuder ett kontorsrum samt en större öppen yta. Här ryms också WC med dusch samt ett pentry med pausyta.

Månadshyran inkl. driftkostnader, ligger på ca 9 500 kr/månad exkl. el, fastighetsskatt och moms. Angivet pris är en indikativ hyra för lokalen i befintligt skick.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller boka en tid för visning.

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten innehåller både verksamhets ytor, restauranger och bostäder. 2022 utfördes en stor renovering där fastigheten fått en ny fasad och nytt tak.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Floda är ett samhälle i Lerums Kommun, och räknas sedan 2015 som en del av tätorten Lerum. I samhället bor ca 8 000 invånare. Genom Floda rinner Säveån där Sävelången har sitt utflöde. Genom området passerar vandringsleden Gotaleden och det finns ett rikt djur och naturliv i omgivningarna runt Floda. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

KOMMUNIKATIONER
-Floda station är knytpunkten för buss och pendeltåg-förbindelsen, ligger knappt 50 meter från fastigheten.

-Med bil tar man sig enkelt till E20 och det finns gott om parkering i området, både för pendlare och besökare.

NÄRSERVICE
I Floda finns flertalet trevliga restauranger, här finns även gym, charkuteri, matbutik, vårdcentral, apotek mm.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler