Storgatan 33

Butik, 495 m2, Landskrona

Unik lokal med stora möjligheter i centrala Landskrona
OM LOKALEN
En unik lokal i centrala Landskrona är nu tillgänglig för dig som vill driva din verksamhet i hjärtat av staden.

Lokalens utformning för bankverksamhet ger lokalen ett unikt och häpnadsväckande intryck på alla som besöker den. Lokalen består av ett stort arbetsrum, fyra mindre mötes- eller arbetsrum, en HWC och ett par förrådsrum på totalt 495 m². Stora fönster släpper in gott om dagsljus, som i samspel med det höga taket ger arbetsrummen stor rymdkänsla. Lokalens centrala placering på markplan och de stora fönster som ligger ut mot gatan ger er verksamhet ett gott skyltläge. De historiska bankvalvsinstallationerna ger lokalens olika rum en egenartad karaktär.

Placerad längs Rådhustorget har ni Landskronas många butiker, restauranger och andra tjänster nära till hands. Busslinjer som går ut till stadens olika områden och centralstationen, gör det enkelt för pendlande arbetare samt besökande kunder att ta sig till er verksamhet. Detta är ett utmärkt tillfälle att ge din verksamhet en konkurrensfördel genom att etablera sig i en av Landskronas mest centrala och attraktiva områden.

Sista bilden är ett förslag på hur lokalen kan anpassas för kontorsverksamhet.

Kontakta oss idag för mer information och för att arrangera en visning.

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten som ligger vid Rådhustorget i Landskrona uppfördes för Skånes Enskilda Banks räkning och stod färdig 1904. Denna 120 år gamla byggnad är en ikonisk del av Rådhustorgets historiska bakgrund och Landskronas kulturarv. Fem våningar högt och designat med nationalromantiska drag av arkitekten Salomon Sörensen.

OMRÅDE/OMGIVNING
Butiker och torghandel finns precis utanför dörren och flera restauranger ligger runt Rådhustorget. Citadellets kolonier och grönområden ligger några minuters promenad från fastigheten. Stadsbussar och regionbussar avgår från hållplats Rådhustorget som ligger precis framför fastigheten.

KOMMUNIKATION
- Buss 30m

- Parkering 220m

NÄRSERVICE
- Lunchrestauranger 100m

- Matbutik 400m

- Träning 450m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB