Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Storgatan 31

Butik, 86 m2, Landskrona, Centrum

Ljus och luftig sekelskifteslokal med bra förvaringsytor

En charmig butikslokal på bästa läge i centrala Landskrona. Lokalen är belägen i anrik fastighet i direkt närhet av Rådhustorget. Bra skyltläge.

Fin lokal med vackra sekelskiftesdetaljer. Butiksdelen har 5 meter i takhöjd och en pampig balustrad som kan användas för förvaring eller kontorsyta. Längre bak i lokalen finns ett rum som skulle kunna användas som kontor alternativt ytterligare butiksyta, även detta med fantastisk takhöjd. Längst bak i lokalen med fönster mot innergården finns utrymme med pentry och toalett. Mycket goda förvaringsmöjligheter i egen källare på ca 76 kvm som nås via trappa inne i lokalen.

86 kvm i markplan, 76 kvm källaryta.

Fastigeten som ligger vid Rådhustorget i Landskrona uppfördes för Skånes Enskilda Banks räkning och stod färdig 1904. Lägenheternas är i äldre stil med högt i tak och har kvar mycket av charmen från den tidens arkitektur.

Omgivning

Butiker och torghandel finns precis utanför dörren och flera restauranger ligger runt Rådhustorget. Citadellets kolonier och grönområden ligger några minuters promenad från fastigheten.

Kommunikationer

Stadsbussar och regionbussar avgår från hållplats Rådhustorget som ligger precis framför fastigheten.


Kontakta annonsör
Sandrah Kimmehed

sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning