Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Teknikvägen 4

Butik, 980 m2, Löddeköpinge, Center Syd området

Butikslokalen om 980kvm är fräsch och nyrenoverad. I främre delen av fastigheten ligger en öppen butiksyta med tillhörande entresolplan. I bakre delen finner man en verkstadsdel samt ett lager. Lagret har en takhöjd på 5,35 meter. Porten till lagret mäter 3 meter i bredd och är 2,7 meter hög. Huset har även en kontorsdel, men pausytor, pentry och omklädningsrum. Parkeringsplatser till kunder och personal finns precis vid entrén.

Omgivning

Center Syd är ett stort och varierat handelsområde på 240 000kvm med omkring 250 företag som varje år besöks av ca 4 miljoner personer. Här finns banker, butiker men handel av konfektion, livsmedel mm. I området finns även restauranger och ett hotell.

Kommunikationer

Löddeköpinge erbjuder goda kommunikationsmöjligheter i form av större motorvägar och tågstation. Center Syd ligger längs med E6 vilket gör det möjligt att ta sig sig både norrut till Helsingborg och söderut mot Malmö smidigt och snabbt. Man kan även ta sig till och från Löddeköpinge med tåg, kontinuerliga avgångar till hela Skåne.


Kontakta annonsör
Richard Wihlborg

0763-037900
richard.wihlborg@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Center Syd området

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning