Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Filaregatan 17-19

Butik/Kontor, 1386 m2, Kungälv

Försäljaren 9 uppfördes 1974 som industri- och lagerbyggnad. Lokalen är uppdelad på två våningsplan med entré på byggnadens framsida som vetter mot Filaregatan.Lokalen är nyrenoverad och fräsch. Många och stora fönsterpartier vilket ger ett bra ljusinsläpp. Föregående hyresgäst har nyttjat lokalen som ett gym men lokalen är anpassningsbar efter blivande hyresgästs önskemål. Lokalen passar förslagsvis bra både som kontor eller butik med lager.I fastigheten finns även en restaurangverksamhet med entré mot Filaregatan.

Omgivning

Fastigheten är belägen strax nordöst om Kungälvs centrum på Filaregatan 17-19 i Ängegärde industriområde. Det centrumnära verksamhetsområdet ligger mellan Romelandavägen och Trollhättevägen. I området finns cirka 120 företag som exempelvis Mekonomen, Bilprovningen och Colorama. Västerut från fastigheten mot E6:an ligger Mimers hus och Ica Maxi. På andra sidan Trollhättevägen finns ett bostadsområde med villabebyggelse.

Planlösning

Med reservation för eventuella ändringar.

Kommunikationer

Kommunikationsläget med bil är bra med cirka två kilometer till E6:an samt till Kungälvs centrum. Från fastigheten är det cirka 23 kilometer till Göteborgs centrum. De kollektiva bussförbindelserna utgörs av linje 307 och 317 som stannar i närheten av fastigheten. Restiden till Kungälvs centrum är cirka 34 minuter. Med ett byte nås Göteborgs centrum och Nils Ericson Terminalen på cirka 40 minuter.


Kontakta annonsör
Andreas Kaveland

andreas.kaveland@hemfosa.se


Utvalda lokaler från Hemfosa Fastigheter AB


Liknande lediga lokaler

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning