Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Smedjegatan 23A

Butik, 284 m2, Jönköping, Centrum

Modernt kontor med god standard mitt i Jönköpings centrum på 284 kvm. Kontoret är beläget på plan 3 och erbjuder ljusa och fräscha lokaler med gott om ljusinsläpp från flera fönster i söderläge. Lokalen når du från Smedjegatan som är en välbesökt shoppingstråk i Jönköpings centrum. Omgivning består främst av butiker, kontor, restauranger, gym och bostäder. Lokalen lämpar sig väl för tex ett konsultföretag som behöver en central utgångspunkt i Jönköping.

Omgivning

Stadsmiljö med en blandning av butiker, kontor & restauranger.

Planlösning

Kontorslokalen består idag av 16 enskilda kontorsrum med komfortkyla. Ett större konferensrum, personalutrymme med kök och ljusa öppna mötestorg. Från personalrummet så kommer du vidare mot en takterass i söderläge som kan användas för allt från kreativa möten till en avkopplande kopp kaffe i solen. Mötestorgen är belägna i vardera ände av kontoret och i anslutning till dessa finns även totalt tre wc utrymmen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med både buss, cykel och tåg. Parkeringshusen Smedjan, Atollen och Sesam ligger inom ca 5 min promenadavstånd och stombussar går hela tiden från Södra Strandgatan, ca 75 meter från lokalen.

Service

All tänkbar service finns i närområdet. Jönköpings centrum erbjuder flertalet olika lunchrestauranger, butiker, banker, hotell, gym, mm.

Övrigt

Kallhyra 1800 kr/kvm.
Fiber finns i lokalen.
Hiss finns.
Flera parkeringshus finns i närområdet.
Tillträde efter överenskommelse.


Kontakta annonsör
Astrid Hägg Hansson

0701-415712
astrid.hagg.hansson@quadrent.se


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning