Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kyrkogatan 16

Butik/Kontor, 43 m2, Jönköping, Centrum

Här finns en möjlighet att hyra en liten butikslokal med utmärkt skyltläge längs med den trafikerade Kyrkogatan, mitt i centrala Jönköping. Lokalen har stora ljusa skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. Det trivsamma ljusinsläppet samt närheten till både Jönköpings universitetet, Per Brahe gymnasiet och Braheparken gör att lokalen passar perfekt för ett mindre fik, glasskiosk eller butik av annat slag. Kontor för dig med mycket besök skulle också fungera utmärkt.

Omgivning

Olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området.

Planlösning

Liten butikslokal med härligt ljusinsläpp som passar perfekt för litet fik eller kontorsverksamhet. Lokalen har stora skyltfönster ut mot Kyrkogatan. I bakre delen av lokalen finns wc och ett litet pentry. Här finns även personalingång samt kapphängare. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen vid behov.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Service

All tänkbar service finns inom 500 meter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Astrid Hägg Hansson

0701-415712
astrid.hagg.hansson@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning