Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kylvägen 4

Butik/Kontor, 1050 m2, Jönköping, Torsvik

Här finns en möjlighet att få en central roll med proffsbutik eller service på
Torsviks växande servicecenter. Då fastigheten är under utveckling finns stora möjligheter för dig som hyresgäst att sätta din prägel på lokalen. Ett unikt tillfälle för dig som vill ha en skräddarsydd lokal utefter din verksamhet. Då möjligheten finns att bygga till ytterligare en byggnad, finns även stora möjligheter för dig som har en växande verksamhet och på sikt behöver mer yta.
Torsvik, med sina ca 4 500 anställda och närmare 100 st företag saknar service i form av post, apotek, reparation och underhåll, butik för yrkeskläder, bilverkstad mm. Henningsson-gruppen har påbörjat en utveckling av Torsvik C, som börjar bli ett etablerat servicecenter.
I dagsläget finns Läkarhuset, Företagshälsan och Friskis & Svettis som hyresgäster. Nyligen öppnade också lunchrestaurangen Annes Husman i fastigheten, som erbjuder husmanskost.

Omgivning

Omgivningen består av industri, verkstad, lager, kontor, restaurang och gym.

Planlösning

Stor och öppen lokal som enkelt kan anpassas för kontor, butik, showroom, proffshandel, företagsservice eller liknande. En takhöjd på 7 meter i underkant balk gör det möjligt att bygga till ett våningsplan i hela eller delar av lokalen. Många kunder besöker dagligen verksamheterna i huset och skyltläge mot den väl trafikerade Thorsviksvägen är möjligt om så önskas. I dagsläget står ca 1 050 m2 ledigt men stora möjligheter att expandera finns, då byggklar yta står redo intill lokalen.

Kommunikationer

Mycket bra tillgänglighet till E4:an och busshållplats finns inom 200 m.

Service

Gym, vårdcentral och restaurang finns i lokalen. Bank, post mm finns i Jönköping ca 20 km bort. Parkering finns att hyra.


Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se


Kontakt

Anders Mårtensson Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995

anders.martensson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277642
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning