Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Kämpevägen 27

Butik/Kontor/Lager, 875 m2, Jönköping, Jungarum

På Kämpevägen 27 i Jönköping ligger denna butikslokal med tillgång till ett mindre lager. Bättre skyltläge får man leta efter och någon form av proffshandel eller liknande verksamhet är det som lämpar sig bäst för denna fastighet. Den del som omfattas av butik är cirka 440 kvm. Lokalen har även en markport där ankommande och utgående gods smidigt kan passera.

Omgivning

l närområdet finns olika verksamheter med inriktning både mot B2B och B2C och de företag som finns i närheten är Grolls, Marbodal, Konradssons kakel, AniCura mm.

Planlösning

Lokalen är i stort sätt i ett plan med butik och personalutrymmen i den främre delen och i den bakre finns kontor. Det finns en halvtrappa som leder upp till ett utrymme med utsikt över butiken som idag används som kontor. Butiksdelen har en kundtoalett och mitt i butiken står en riktig fungerande kakelugn som sprider en fin stämning till både kunder och anställda. I anslutning av butiken finns ytterligare ett kontor samt en korridor som leder bak till personalutrymme och pentry. Personalen har en egen ingång i anslutning till personalutrymmet.

Kommunikationer

Till lokalen tar man sig smidigt från både E4an och city.

Service

All tänkbar service finns i Jönköpings centrum (3 km).


Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning