Dokument

Dokument

Industrigatan 6, 553 02 Jönköping

Butik/Kontor, 814 m2, Jönköping, Jungarum

Stor butikslokal i området Ljungarum på Industrigatan 6. Lokalen uppgår till ca 814 kvm fördelat i butik/handel, lager, verkstad samt kontor och personalytor.

Omgivning

Jönköpings kommun är en snabbt växande kommun när det kommer till både invånare och företag. Med en strategisk placering längs E4:an har Jönköping blivit känt som ett transport- och kommunikationscentrum inom handel. Genom ökad utveckling så händer det väldigt mycket i Jönköping just nu. Lokalen är placerad på Industrigatan 6 på Ljungarum som idag är ett lager-, logistik- och industriområde där både små och stora företag finns. Närheten till både E4:an och riksväg 40 gör Ljungrum till en strategisk plats att placera sin verksamhet på och området växer dagligen. I området finns företag som Itab, Byggmax, DB Schenker, Bring, Postnord m.fl.

Planlösning

Lokalen uppgår till ca 814 kvm och består till stor del av handel/butiksytor. I lokalen finns även en verkstad, mindre lageryta samt personalytor. Ytorna är öppna och ljus då taken har stora takljuskuploer. Till verkstaden och butiksytan finns det var sin port för in- och utlastning. Ytorna runt lokalen är asfalterade och inhägnade med industristängsel. Vid sidan av lokalen finns det flera kundparkeringar. Idag används lokalen för en större butik men det finns till viss del möjlighet för annan typ av verksamhet.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping.

Övrigt

Mer information hittar du på www.quadrent.se

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se