Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Huskvarnavägen 101

Butik/Kontor, 350 - 550 m2, Jönköping, Vättersnäs

På ett av Jönköpings bästa lägen, mitt i Vättersnäs, nära E4an finns det nu möjlighet för dig och ditt företag att få nya lokaler. Här är tanken att ta ett helhetsgrepp om lokalen och tillsammans med dig som hyresgäst skapa en nytt modernt kontor anpassat utefter er verksamhet. Vättersnäs med närhet till både Vättern och E4an erbjuder ett bra läge för din verksamhet då du enkelt och smidigt tar dig till lokalen via bil, buss eller cykel.

Omgivning

Vätterstrandens långsträckta sandstrand, bostäder, kontor samt lager & produktionsverksamheter

Planlösning

Lokalen består idag av en stor öppen butiksyta med generös takhöjd samt tillhörande kontor och pentry. Fastighetsägaren har för avsikt att omdisponera butiksytan till kontorslokaler. Lokalerna kommer att anpassa i samråd med dig som hyresgäst där du får möjlighet att vara med och påverka planlösning och materialval. Fastigheten kommer att genomgå en omfattande omställning där både insidan och fönstersättning kommer att anpassas utefter din verksamhet. Möjlighet finns även att skapa en kontorslokal i två plan då byggnaden är förberedd för lokalyta i två plan.

Kommunikationer

Då flera parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen samt att på-avfart till E4 ligger i nära anslutning så tar du dig snabbt och smidigt till och från lokalen med bil. Utmed Huskvarnavägen trafikerar buss nr 13 leden samt cykelväg finns utmed Vätterstranden.

Service

All tänkbar närservice finns i Huskvarna samt Jönköpingscentrum, ca 10 min från lokalen. I området finns Golvteam, Holmgrensbil skadeverkstad, Schuchardt Maskin, Osborn, Eductus, Hemglass, Kurres fiskeshop, Damaskus Kolgrill.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse


Kontakta annonsör
Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se


Kontakt

Anders Mårtensson Anders Mårtensson
036-4400495
0709-749995

anders.martensson@quadrent.se

Fler lokaler för kontakt


Quadrent

Fler lokaler från Quadrent

www.quadrent.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297298
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning