Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Barnarpsgatan 17B

Butik, 150 m2, Jönköping, Väster

Lokalen är belägen längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan mitt i centrala Jönköping. Den har stora ljusa skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. I dagsläget används lokalen som klädbutik men skulle även passa utmärkt som en delikatessbutik eller annan butik med specialiserad inriktning.

Omgivning

Olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området samt att både Per Brahe gymnasiet och Jönköping University finns här bidrar till en pulserande effekt

Planlösning

Ljus öppen butikslokal med tre stora skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. I bakre delen av lokalen finns wc och personalutrymme. Här finns även varuintag som möjliggör in/utlastning från lastbil. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Service

All tänkbar service finns i den direkta närheten.


Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning