Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Barnarpsgatan 15

Butik, 85 m2, Jönköping, Väster

Nu finns det möjlighet att hyra en mindre butikslokal längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan, mitt i centrala Jönköping. Lokalen har skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. Tidigare användes lokalen till servicebutik men skulle även passa utmärkt som en delikatessbutik, butik med annan inriktning eller .
Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut. Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns representerade i närområdet. Närheten till både Per Brahe gymnasiet och Jönköping University bidrar även det till ett ökat flöde i området.

Omgivning

Omgiven av butiker och bostäder

Planlösning

Ljus butikslokal med ett större skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. I bakre delen av lokalen finns wc och ett litet pentry samt ett mindre butikslager. Här finns även varuintag från en gemensam lastkaj, som möjliggör in/utlastning från lastbil. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen vid behov.

Kommunikationer

Jönköping resecentrum ligger 5 min gång bort

Service

All tänkbar närservice finns i området

Övrigt

För mer information besök www.quadrent.se


Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning