Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Barnarpsgatan 15

Butik, 116 m2, Jönköping, Väster

Nu finns en möjlighet att hyra en mindre butikslokal längs med den pulserande och trafikerade Barnarpsgatan, mitt i centrala Jönköping. Lokalen har två stora ljusa skyltfönster som vetter ut mot gatan där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn till lokalen. I dagsläget används lokalen som servicebutik men skulle även passa utmärkt som en delikatessbutik, klädbutik eller butik med annan inriktning.

Omgivning

Alla olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm finns representerade i närområdet. Närheten till både Per Brahe gymnasiet och Jönköping University bidrar även det till ett ökat flöde i området.

Planlösning

Ljus butikslokal med två stora skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. I bakre delen av lokalen finns wc och ett litet pentry samt ett mindre butikslager. Här finns även varuintag från en gemensam lastkaj, som möjliggör in/utlastning från lastbil. Fastighetsägaren kommer i samråd med hyresgästen att anpassa lokalen vid behov.

Kommunikationer

Inom ca 5 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Service

All service finns i närheten.


Kontakta annonsör
Rebecca Grennard

0726-442890
rebecca.grennard@quadrent.se

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning