Första Avenyen 2

Butik, 258 m2, Hässleholm

Kontor på centralt läge i Hässleholm
OM LOKALEN
Möjlighet att påverka utseende och utformning av lokalen!


Nu finns möjligheten att hyra lokal för att användas som kontor eller butik om 258 kvm i entréplan i representativ fastighet mitt i centrala Hässleholm. Lokalen ligger på bästa cityläge i Hässleholm bara ett stenkast från resecentrum, matbutiker, restauranger och andra faciliteter.

Lokalen är en del av en större lokal som delas av och delas i två lokaler vilket ger möjligheter att påverka utseende på lokalen.

FASTIGHETSINFORMATION
Representativ sekelskiftesfastighet från början av 1900-talet belägen mitt i stan på bästa läge bland butiker, restauranger och mysigt torg. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett flertal lägenheter ombyggda under 2015.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen mitt i centrum på gågata, bland butiker, matställen och torg. Centralstation för tåg och bussar finns på 1 minuts gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER
- Tågstation och bussar 50 m

NÄRSERVICE
Restauranger, butiker, caféer och övrig service på gångavstånd.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB