Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Värmlandsgatan 15

Butik, 322 m2, Göteborg, Majorna

Välkommen till en mycket yteffektiv butikslokal med bra läge i Linnéområdet/Masthugget.

På en tvärgata till Första och Andra Långgatan finner ni denna trevliga lokal. Ytan är på ca 322 kvm, stora skyltfönster löper längs hela fasaden mot gatan. Korttidsparkering finns direkt utanför dörren och betalparkering runt omkring i området.

I området finns också mycket restauranger, caféer och butiker. Här är det allt mycket folk i rörelse oavsett dag och tid!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarsleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Service

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och pubar att tillgå. Intill fastigheten finns både Hemköp och Netto, bibliotek, apotek och friskvård som SATS och Fitness24Seven.


Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i MajornaLiknande lediga lokaler i Majorna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning