Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tuve Torg

Butik, 135 m2, Göteborg, Hisingen

Trevlig lokal i bästa läge på Tuve Torg.

Lokal med exponeringsmöjligheter med skyltfönster ut mot entrén till Tuve Torg.
Lokalen har kontorsytor samt ett bakre utrymme med konferensrum, HWC, pentry och omklädning för personal. Framtidens Bredband finns indraget- ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Till lokalen söker vi i första hand en kommersiell- eller serviceinriktad verksamhet som inte redan finns i området och som kompletterar och breddar det befintliga utbudet på Tuve Torg. Lokalen lämpar sig dessvärre inte för restaurang/café. Ingen övertagskostnad.

Tuve Torg har en centrumutvecklare och ett aktivt marknadsråd där du som medlem får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande.
Se vilka verksamheter som finns och vad som händer på Tuve Torg på www.tuvetorg.se.

Omgivning

Tuve Torg är en av Göteborgs äldsta handelsplatser, handeln var igång redan på bronsåldern. Torget har två välsorterade mataffärer och ett bageri med äkta danska wienerbröd. Du kan även köpa blommor eller njuta av kvarterskrogens läckerheter. Här serveras goda pizzor till både gammal och ung och numera kan även kyrkkaffet intas på Raffes krog.

År 2011 firade Tuve Torg 40 år, 1971 stod torget klart och ritades då av Janson Person Trogard Arkitektkontor AB. Tuve Torg är ett, ur servicesynpunkt, komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service, såsom vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Under 2007 fick Tuve Torg ett nytt ansikte, då GöteborgsLokaler renoverade och förnyade torgytor och fastigheter.

Kommunikationer

Du tar dig lätt till och från torget med både buss. Busslinje 17 och 47 stannar precis vid torget och resan tar endast 18 minuter in till centrum.

Vid torget finns också ett flertal p-platser för dig som anländer med bil.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Övrigt

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Till största delen är fastigheterna byggda under 50-, 60- och 70-talet.

Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i HisingenLiknande lediga lokaler i Hisingen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning