Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Tusenårsgatan 3

Butik/Kontor, 194 m2, Göteborg, Nordost

Välkommen till Kortedala Torgs entrélokal.

Lokalen har ett bra exponeringsläge då den ligger precis vid foten av granittrappan som är Kortedala Torgs entré. Det är stora skyltfönster ut mot parkeringen och vilket gör det lätt att synas för förbipasserande. Besöksparkering finns precis utanför entrén vilket underlättar för smidig dropin/takeaway/drive by. Lokalen har tidigare använts som både kontor och butikslokal men det finns möjlighet att påverka planlösningen utifrån dina idéer. I bakre delen finns wc och pentry med personalytor och en stor öppen yta för varulager eller montering/reparation. Fönstren är försedda med låsbara jalusier och larm finns installerat. Lokalen har Framtidens Bredband indragen i lokalen som ger tillgång till ett öppet bredbandsnät med mycket hög kapacitet (100 Mbit/sek).

Kortedala Torg har centrumledning och en aktiv företagarförening där du som handlare och medlem får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande.

Läs mer om Kortedala Torg på www.kortedalatorg.se.

Omgivning

Kortedala Torg är ett av Göteborgs största stadsdelstorg och erbjuder ett komplett serviceutbud med ca 40 olika verksamheter på ca 19 000 m². På torget finns en blandning av restauranger, livsmedelsbutik, specialbutiker och offentlig service såsom bl.a. tandläkare, vårdcentral och bibliotek.
När Kortedala byggdes och invigdes i oktober 1955 kallades stadsdelen satellitstad till Göteborg eftersom Kortedala var Göteborgs första förort. Stadsdelen präglades av vackra boendemiljöer och närhet till naturen. Torgbyggnaderna är nätta femtiotalshus som under åren har behållit sin 50-talskaraktär. Anpassningar och renovering sker löpande där hänsyn tas till husens ursprungliga karaktär. Under senare år har torget återfått sin stiliga markbeläggning och den fina granittrappan välkomnar besökaren. Primära marknaden för Kortedala Torg är boende i närområdet. Ca 17 000 personer bor i områdena Södra Kortedala och Norra Kortedala. Närområdet utvecklas och inom en treårsperiod beräknas den öka med ca 850 personer. Nyligen uppfördes en 16 våningar högt hyreshus med 75 lägenhet precis vid Kortedala Torg.

Kommunikationer

Från centralstation är det lätt att ta sig till Kortedala Torg med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Resan tar ca 20 minuter.
Flexlinjen trafikerar området och kör även på lördagar.
Det finns ca 200 kundparkeringar runt torget varav en del parkeringar är avgiftsfria under en timma.
Det finns gott om gång- och cykelbanor inom området.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på www.vasttrafik.se och www.trafiken.nu.

Övrigt

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i NordostLiknande lediga lokaler i Nordost

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning