Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Torslanda Torg 2-6

Butik, 131 m2, Göteborg, Torslanda

Här erbjuds en centralt belägen butikslokal på Torslanda Torg. Butiken har stora skyltfönster vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Butiksdelen utgörs av 110 kvm öppna ytor på entréplan. I källardelen finns det personalutrymmen och förråd samt wc och dusch. Lokalen är enkel att nå vare sig du kommer med bil eller kollektivtrafik, gott om parkering och närhet till kollektivförbindelse finns i närheten!

Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Omgivning

Fastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus.

Planlösning

Öppen.

Kommunikationer

Alla kollektiva kommunikationer finns på gångavstånd. Hållplatser för både bussar och spårvagnar bl.a mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. På busshållplats Torslanda Torg stannar Svart och Gul-express, buss 121 och 23. Parkering finns på torget och är avgiftfri, parkeringstid 4 timmar.

Service

Butikslokalen har närhet till många servicefunktioner. Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns Hemköp, Apotek, kläd- och prydnadsbutiker, bageri, lunchmöjligheter och gym.

Övrigt

Öppen.

Kontakta annonsör
Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se


Colliers International AB

Utvalda lokaler från Colliers International AB i Torslanda


Liknande lediga lokaler i Torslanda

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning