Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Södra vägen 10

Butik/Kontor, 233 m2, Göteborg, Centrum

Butik/showroom alldeles intill Heden och ett stenkast från Avenyn.

Ytorna lämpar sig utmärkt för företaget som söker showroom/kontor/butik i centrala Göteborg med lika nära till Avenyn med sina restauranger och butiker som till evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium, Svenska mässan, hotell och Liseberg. Mycket gångtrafik utanför lokalen. Lämplig till butik, showroom, reklambyrå etc. Bra skyltfönster, ingång från gatan.
Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.
Fastigheten ägs av Familjebostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Omgivning

Lorensberg ligger centralt i Göteborg, med närhet till Avenyn och city liksom evenemangsstråket med sina arenor och evenemangbyggnader så som Ullevi, Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Universeum och Världskulturmuseet.

Kommunikationer

Bra kollektiva förbindelser.
Spårvagnslinje 4 och 5 stannar vid hållplatsen Berzeliigatan som ligger knappt 80 m från lokalen. Resan till centrala Göteborg tar ca 5 minuter med spårvagn. Korsvägen ligger ca 400 m från lokalen och där stannar även flygbussarna som går var 20 minut till Landvetter.
För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i CentrumLiknande lediga lokaler i CentrumHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning