Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Södra Allégatan 2B

Butik, 48 m2, Göteborg, Centrum

Hyresledig butikslokal nära Järntorget.

Denna lokal har Haga Nygata samt Järntorget ett stenkast från lokalen vilket ger den ett unikt läge. Hagabadet ligger i grannfastigheten.
Stora härliga fönstervalv ger bra exponeringsyta mot förbipasserande och fint ljusinsläpp i lokalen.
Utrustad med Framtidens Bredband - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Omgivning

Haga, Göteborgs "gamla stan" ligger i centrala Göteborg på kort avstånd från Centralstationen, Kungsportsavenyn, Linnégatan och Stenaterminalen. Haga är framförallt känt för sina gamla välbevarade byggnader och sin shopping. Vid mitten av 1600-talet gav drottning Kristina tillstånd att anlägga stadsdelen Haga, Göteborgs äldsta förstad, vid foten av försvarsanläggningen Skansen Kronan. Bebyggelsen bestod till en början av låga timmerhus. I takt med att Haga expanderade ersattes de gamla brandfarliga husen av "landshövdingehus". Dessa består av ett våningsplan i sten och två i trä och utgör en byggtyp som är speciell för Göteborg.

I Haga finns butiker som du inte hittar någon annanstans. I de gamla husen utefter de smala, stenlagda gatorna finns design-, konsthantverks- och modebutiker, vintage, antikaffärer, bokhandlare och antikvariat samt en mängd andra specialbutiker. Här finns också många caféer och restauranger. Flera gånger om året anordnas marknader. Bondensmarknad och den traditionella julmarknaden är mycket populära och välbesökta. Läs mer om aktuella marknader på www.hagashopping.se.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med allmänna kommunikationsmedel då Järntorget är en större knutpunkt.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Centrum


Liknande lediga lokaler i Centrum

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning