Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Sockerbruket 7

Butik, 2972 m2, Göteborg, Majorna

Nu finns en ledig lokal på 297 kvm för publik verksamhet, exempelvis café, butik, galleri eller liknande. Belägen i markplan.

Omgivning

Sockerbruket ligger i området Klippan i stadsdelen Majorna. Här finns även Röda Sten konsthall och Klippans kulturreservat med byggnader från 1600-talet och framåt. Härifrån kan du blicka ut mot Göta Älv och Lindholmen.

Kommunikationer

Närmsta spårvagnshållplats är Vagnhallen Majorna. I området finns också Klippans färjeläge där du kan ta Älvsnabben över till Hisingen och vidare till Lilla Bommen. Det går bra att ta sig med bil till Sockerbruket och det finns gott om parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger även Oscarsleden och Älvsborgsbron.

Service

Det finns flera restauranger och caféer i Klippan. På promenadavstånd ligger även Jaegerdorffsplatsen, Ostindiegatan och Mariaplan med butiker och restauranger.

Vägbeskrivning

Området Klippan har varit en betydelsefull plats genom historien, främst genom sitt geografiska läge. Det har varit en viktig knutpunkt för handeln sedan 1400-talet, långt före staden Göteborg bildades, och här låg också Gamla Älvsborgs fästning.


Kontakta annonsör
Amanda Lindström
031-368 53 72
amanda.lindstrom@higab.se


Kontakt

Amanda Lindström Amanda Lindström
031-368 53 72

amanda.lindstrom@higab.se

Fler lokaler för kontakt


Higab

Läs mer om Higab och deras 13 lediga lokaler

www.higab.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299198

HigabHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning