Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Radiotorget

Butik/Kontor, 87 - 174 m2, Göteborg, Väster

2 st nyuppförda butikslokaler på Radiotorget.

2 stycken butikslokaler som går att slå ihop till en. Beläget mitt på Radiotorget med stora skyltfönster mot torgytan. Personalutrymmen med tillhörande pentry och toalett.

Framtidens bredband kommer finnas indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer. Det öppna bredbandsnätet ger möjlighet till mycket snabb bredbandsuppkoppling (ca 100 Mbit/sek).
Beräknad inflyttning kan ske i mars 2021.

Omgivning

Radiotorget invigdes 1954 som det första satellittorget (köpcentrum utanför ett stadscentrum) i världen. Nu moderniseras och förtätas torget. Flera bostäder byggs i anslutning till torget. Projektet ingår i BoStad2021 som är en del av Jubileumssatsningen. Totalt tillförs 166 nya lägenheter i nära anslutning till Radiotorget. Redan i dag är Radiotorget ett mysigt torg med ett varierat utbud av både service, dagligvaruhandel, sällanköpshandel och föreningsliv.

Kommunikationer

Radiotorget är lätt att nå via trafikleder. Bra parkeringsmöjligheter i anslutning till torget både korttid och för de som behöver stå längre.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Service

Radiotorget erbjuder ett mindre utbud av service, restaurang och handel.

Övrigt

Fastigheten ägs av Bostadsbolaget och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Väster


Liknande lediga lokaler i Väster

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning