Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nya Hovås - Hovås Allé

Butik, 30 - 300 m2, Göteborg, Hovås

Nya Hovås är en helt ny stadsdel i sydvästra Göteborg. Här byggs nu 1.300 nya lägenheter, samt lokaler för handel och kontor på ca 30.000 m2. När allt är färdigt kommer ca 4.500 personer att bo och arbeta här. Nya Hovås gränsar till ”gamla” Hovås, som sedan länge är en välmående villaförort vid havet. Nya Hovås står helt klart 2021 men är redan en succé. De flesta bostäder är sålda på förhand och befintliga butikslokaler och kontor är fullt uthyrda. Nu börjar vi byggnationen av nästa etapp. Nya Hovås kommer att bli en småskalig blandstad i världsklass. Här blir det nära till service, handel, natur och kommunikationer. Vi skapar en välkomnande och levande plats där förutsättningar för det goda livet finns. För att förstärka citykänslan och intrycket av en småskalig blandstad fokuserar vi på att skapa mångfald och variation i såväl arkitekturen som handelsutbudet.

Next Step Group är initiativtagare till Nya Hovås. Vi är ett ungt fastighetsbolag som vill utveckla branschen genom att bygga både snabbare och bättre än de traditionella bolagen. För att kunna ta ett helhetsgrepp över handeln i Nya Hovås så har vi köpt ut bottenplan i alla fastigheter av de olika bostadsrättsföreningarna. (En relativt ny form av ägande som kallas 3D-ägande.) På så sätt kan vi se till så handeln blir optimal för såväl de boende i området som handlarna själva. Redan idag har vi 15 kontorshyresgäster och ett 20-tal butikshyresgäster.

Vi jobbar hela tiden för att få en så bra mix som möjligt av butiker och andraserviceinrättningar i Nya Hovås. Det ska vara lockande och bekvämt för alla kunder och lönsamt för dig som handlare. Alla som öppnar här måste hålla hög kvalitet på både utbud och service och erbjuda något som vi saknar idag. Vår etableringsgrupp ser kontinuerligt
över intresseanmälningarna och jobbar uppsökande för att få in nya butiker och koncept.

Hösten 2015 invigde vi multifunktionsbyggnaden Spektrum och här flyttade de första fem Small Shops-hyresgästerna in längs Hovås Allé. Här finns nu skobutiksklassikern Yoko Yap, barnklädesbutiken Rebel Kids, Billdals blommor, skönhetsstudion Ça-Va och Sorelle bistro. I byggnaden ovanpå huserar bland annat en skola med 400 elever i årskurs 4-9 och och gastronomiföretaget Calle Kock. Rebel Kids valde att stänga ner sin butik på Frölunda torg för att flytta till Nya Hovås.
– När vi lämnade det stora köpcentret halverade vi omsättningen men behöll vinsten. Idag har vi en bättre livskvalitet. Vi jobbar mindre och har roligare! Vi missar strökunder men har fler lojala. Man kan nog sammanfatta det med att vi har färre men längre kvitton.

Intresserad av lokal i Nya Hovås? Hör av dig till oss!

Planlösning

30-300 m² som utformas efter behov

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med femminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.


Kontakta annonsör
David Fredriksson

0733-337072
david@nextstep.se


Kontakt

David Fredriksson David Fredriksson

0733-337072

david@nextstep.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 266604
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning