Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nya Hovås - Björklundavägen 24

Butik, 300 - 1000 m2, Göteborg, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det expansiva området Nya Hovås. Markplanet i Primo är reserverat för showrooms och vårt butikskoncept Small Shops - handplockade butiker med personligt tilltal. Undersökningsföretaget HUI Research har tagit fram en oberoende rapport som visar att den totala köpkraften för detaljhandeln i området kommer öka med en halv miljard till år 2020. Redan idag finns en köpkraft på 2,8 miljarder i området. Näringsidkare som etablerar sig i Nya Hovås har alltså alla förutsättningar att göra riktigt bra affärer idag och i framtiden!

Som hyresgäst i Primo har du tillgång till kontorshotellet The House med bastu, brasa, konferenslokaler, bibliotek och orangeri

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Planlösning

Butikslokalerna i markplan varierar mellan 300-1000 kvm, du som hyresgäst har stora möjligheter att påverka planlösningen.

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.

Övrigt

Vi som fastighetsbolag arbetar mycket nära våra hyresgäster som handplockas med omsorg för att skapa en så bra handelsmix som möjligt i området. Du som hyr hos oss får hjälp med att utveckla ditt affärskoncept av en expertgrupp som består av arkitekter och inredningsdesigners. Målet är att skapa rätt atmosfär och känsla i butiken. Du får även hjälp med marknadsstöd i orm av marknadskampanjer och säljstödande material. Vi söker drivna entreprenörer som vill vara med och skapa en helt ny stadsdel och levande handelscentrum.


Kontakta annonsör
Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912
caroline@the-house.se


Kontakt

Caroline Bengtsson Caroline Bengtsson
031-7126911
0733-120912

caroline@the-house.se

Fler lokaler för kontakt


Next Step Group

Fler lokaler från Next Step Group

nsgroup.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 257472
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning