Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Markmyntsgatan 2

Butik, 144 m2, Göteborg, Väster

Trevligt läge på Axel Dahlströms Torg.

Hyresledig butiksyta mitt på Axel Dahlströms Torg. Butikslokalen ligger utmed Markmyntsgatan i markplan och har stora skyltfönster.
Lokalen är bra disponerad med öppen försäljningsyta och ett mindre pentry samt wc i bakre delen av lokalen. Framtidens Bredband finns indraget - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Lokalen lämpar sig dessvärre inte för restaurang/café. På Axel Dahlströms Torg samsas flera olika typer av lokala butiker och serviceinriktade verksamheter samt ICA vilka drar bra kundflöde till torget.
Axel Dahlströms Torg har en centrumutvecklare och en aktiv företagarförening/marknadsråd där du som handlare får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande.
Se vilka verksamheter som finns och vad som händer på Axel Dahlströms Torg på www.axeldahlstromstorg.se.

Omgivning

Axel Dahlströms Torg, med sitt karaktäristiska höghus, är centrum för handel och service i Högsbo. Idéerna från 50-talets stadsplanerare håller och har förstärkts idag. Allt skall finnas på hemmaplan. I Axelhuset vid torget finns bibliotek och ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar. På torget finns ett tjugotal butiker som erbjuder allt från en komplett livsmedelshandel till cyklar, kläder och bakverk.

Kommunikationer

Du tar dig lätt hit med både buss, spårvagn och bil. Flertalet spårvagnar och bussar stannar i direkt anslutning till torget.

Vid torget finns också ett P-hus för dig som anländer med bil. Det finns mycket goda parkeringsmöjligheter för besökare i anslutning till torget med flera parkeringar utmed Markmyntsgatan.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet
Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00
www.vasttrafik.se
www.trafiken.nu.

Övrigt

Fastigheten ägs av Familjebostäder och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Till största delen är fastigheterna byggda under 50-, 60- och 70-talet.

Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.


Kontakta annonsör
Uthyrningsavdelningen
031-335 01 00
lokal@goteborgslokaler.se


Förvaltnings AB Göteborgslokaler

Utvalda lokaler från Förvaltnings AB Göteborgslokaler i Väster


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning